SINT-PIETERS-LEEUW

Carromundo Sint-Pieters-Leeuw

Carromundo - Sint-Pieters-Leeuw
ADRES

Bergensesteenweg 728
1600 Sint-Pieters-Leeuw

+32 2 356 65 00
info@carromundo.be

NIEUWE OPENINGSUREN

MA – VRIJ:
VAN 8u30 tot 18u00
ZATERDAG:
VAN 9u30 tot 18u00

AFHALINGEN:
MA – VR : 8u30 tot 17u00
ZATERDAG: van 9u30 tot 12u00

Gesloten op zondag

Ik wens informatie over:

BetonklinkersKeramische tegelKurkLaminaatMozaïek tegelsNatuursteenParketSanitairTerrastegelsVinylWandtegels

General Data Protection Regulation (GDPR) - Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens, verstrekt aan Carromundo, worden verwerkt conform aan de EU GDPR richtlijn van 25 mei 2018 en zoals beschreven in onze Privacy Policy. Indien u interesse hebt om ons privacy beleid in zijn geheel door te nemen, klik dan op de link Privacy Policy in onze website footer.

DE GROOTSTE KEUZE TEGELS EN SANITAIR

JE STAAT ER NOOIT ALLEEN VOOR IN ONZE TOONZALEN

Kom eens langs in onze toonzaal in Sint-Pieters-Leeuw en/of Dottenijs. Aangepast aan jouw stijl en met respect voor jouw budget, verlenen onze tweetalige interieurexperts jou graag professioneel advies en begeleiden ze jou door onze merken. De hartelijke glimlach krijg je er gratis bovenop!

Wat je ook zoekt, of het nu gaat om het vinden van het geschikte materiaal (tegels, parket, laminaat, mozaïek, natuursteen, vinyl, kurk, …), de gepaste kleur (lichte of donkere tinten),
het juiste formaat (XXL, grote of kleine tegels), een specifieke structuur (gladde of ruwe structuur) of de mooiste badkamers en sanitaire accessoires, bij CARROMUNDO vind je het vast en zeker.

De talrijke belevingsdemo’s in onze toonzaal zijn schatkamers vol inspiratie voor jouw vloer- en wandbekleding, badkamer(s) en sanitaire accessoires. Ons ruime aanbod is overzichtelijk gepresenteerd en we staan steeds ter beschikking om jou te helpen bij het kiezen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT OF ADVIES NODIG?

WAT KUNNEN WIJ VANDAAG VOOR U DOEN?

We willen dat u een vlekkeloze dienstverlening krijgt, en wij zetten ons dan ook 200 % in om dat waar te maken.

Weet je al helemaal wat je wil?
Vraag dan online een vrijblijvende offerte op maat. Onze voorwaarden en kwaliteit toveren ongetwijfeld een glimlach op je gezicht.

Zoek je technisch advies of inspirerende begeleiding voor jouw nieuwbouw of renovatie?
Contacteer ons online voor een afspraak in één van onze toonzalen of om een antwoord te krijgen op jouw vragen over tegels en sanitair.

We kijken ernaar uit om van je te horen.