Onderhoud van uw terras

De beste onderhoudsproducten voor je terras

Heeft u last van hardnekkig vuil op uw terras of oprit dan is TERRAS NEW het ideale product. Daarenboven kan u het product gebruiken op alle soorten ondergrond: natuursteen, keramische tegels, klinkers, beton, teak, etc..

Deze intensieve terrasreiniger is niet enkel geschikt voor het onderhoud van uw terras maar ook voor het reinigen van dorpels, grafzerken, tuinmeubels, tuinhuis en zo veel meer.

Terras new white

Heeft u eerder last van groene aanslag op je terras dan is GREEN FREE de ideale oplossing. Dit biologisch product verwijdert voor lange tijd groene aanslag van alle ondergronden. Je kunt het dus niet enkel gebruiken voor je terras maar ook voor muren, schuttingen, dakpannen, tuinmeubelen, grafzerken, bloempotten, textiel, etc…
Green Free voorkomt langdurig algenvorming en groene aanslag in de toekomst en is niet schadelijk voor gras en planten.

Green free white

Deze beide producten voor het onderhoud van uw terras zijn nu verkrijgbaar bij Carromundo. Kom langs in één van onze toonzalen te Sint-Pieters-Leeuw of Dottignies en ontdek ons ruim gamma en onze onweerstaanbare acties tijdens de Terrasdagen. Onze medewerkers staan alvast klaar om u te helpen en te ondersteunen met deskundig advies in een ontspannen sfeer.

Tot gauw!