Keramische terrastegels 2cm dikte

keramische terrastegels 2cm dikte
Keramische terrastegels met een dikte van 2cm

Heeft u plannen voor een nieuw terras? Kom dan snel een kijkje nemen bij Carromundo tijdens de Terrasdagen en ontdek de nieuwe keramische tegels voor buiten met een dikte van 2cm.

De keramische terrastegel

Als u kiest voor tegels op uw terras, heeft u verschillende mogelijkheden: betontegels, natuursteentegels, keramische tegels, ….

Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Zo heeft men keramische tegels in hout-, natuursteen- en betonlook.

Een nieuwe trend is de 2cm dikke keramische tegel die specifiek werd ontwikkeld om buiten te gebruiken.

Keramische terrastegels van 2cm

Keramische terrastegels 2cm dikte zijn duurzaam, zeer gemakkelijk in onderhoud en bovendien vorstbestendig. Ze bestaan in veel verschillende maten en kleuren. Men kan ze niet enkel verlijmen maar ook plaatsen op gras, zand, steen, tegeldragers etc…Doordat deze tegels vaak uitgerust zijn met een anti-slip laag, zijn ze ook bijzonder geschikt om te plaatsen naast een zwembad of jacuzzi.

Een aantal andere belangrijke voordelen van deze tegels:

  • Vuurvastheid
  • Minimale poreusheid (weinig risico op vlekken)
  • Gemakkelijke plaatsing / vervanging
  • Bestand tegen zout en anti-mos behandelingen
  • Bestand tegen hogedrukreiniger
  • Hoge puntbelastingsweerstand (+ 1.000 kg per tegel)

Zoals reeds vermeld zijn deze tegels ideaal om te plaatsen rond een zwembad, douche of jacuzzi. Er bestaan hiervoor ook een ganse reeks speciale hulpstukken.

Door gebruik te maken van tegeldragers kan men onder de tegels allerlei leidingen plaatsen en heel vlot herstellingen uitvoeren. De vocht- en waterproblemen van een traditionele plaatsing zijn hierdoor uitgesloten. De open voeg garandeert bovendien een zeer vlotte waterafvoer.

Ontdek Carromundo

Geïnteresseerd in keramische terrastegels 2cm dikte? Kom snel langs bij Carromundo en ontdek ons ruim aanbod keramische terrastegels tijdens onze terrasdagen. Onze medewerkers zullen u met plezier verder helpen en u het juiste advies geven.

Klik hier voor de adressen en openingsuren van de Carromundo showrooms te Sint-Pieters-Leeuw en Dottignies.

Tot gauw!