Parkettegels – Ga voor tegels met houtlook

Parkettegels

De populariteit van keramische tegels lijkt niet te stuiten en wij voorspellen dat de zogenaamde parkettegels ook in 2017 als zoete broodjes over de toonbank zal gaan. En… daar zijn enkele héél erg goede redenen voor.

Parkettegels – Net echt

Keramisch parket bestaat uit doodgewone keramische vloer- of wandtegels, maar dan met een unieke houtlook. Fake? Helemaal niet! Dankzij onze hedendaagse productietechnieken is het verschil met echt hout haast niet te onderscheiden. Meer nog: naast het knappe houtdesign, is er zelfs een voelbare houtstructuur mogelijk. Zo heeft een parkettegel zelfs meer gelijkenissen met hout dan pakweg laminaat.

Alle maten voor alle ruimten

Zowel modern als klassiek, groot als klein… Met parkettegels kan je alle richtingen uit. Zo zijn er verschillende houtmotieven te verkrijgen als eik, beuk en zelfs exotisch én dit in zowat alle afmetingen. Keramisch parket kan je bovendien, in tegenstelling tot hout, overal in huis leggen omdat de tegels vochtbestendig zijn. Een houtlookvloer in de badkamer of op het toilet? Alles kan!

Ontelbare voordelen

Nog niet overtuigd? Parkettegels zijn niet enkel vochtbestendig, maar ook erg makkelijk in onderhoud, bijzonder slijt- en krasvast én erg makkelijk te combineren met vloerverwarming.

Wil je een vloer of wand met houtlook, maar dan zonder gekraak en al te veel onderhoudswerk? Dan ben je bij Carromundo aan het juiste adres. Kom langs in onze 1700m2 grote toonzaal in Sint-Pieters-Leeuw en ontdek aan den lijve de eindeloze voordelen van parkettegels. Eén van onze deskundige medewerkers helpt je maar al te graag verder als je vragen hebt. Tot binnenkort?