KURK, EEN BETAALBAAR EN MILIEUVRIENDELIJK PRODUCT

Draag jij graag je steentje bij aan het milieu en ben je op zoek naar een product dat je portefeuille niet plundert? Zoek jij een warme, vochtbestendige vloer- of wandbekleding? Kies dan voor kurk!
In onze toonzaal vind je verschillende soorten en toepassingsmogelijkheden terug, bruikbaar voor zowel je vloeren als wanden.

KWALITEITS PRODUCT AAN EEN ZACHTE PRIJS

Het product mag dan wel aan de goedkopere kant zijn, je krijgt wel waar voor je geld!
Kurk is afkomstig van de schors van kurkeik. De handmatige oogst en jaarlijkse groei van een nieuwe schorslaag voorkomt dat de boom er nadeel van ondervindt. Gelukkig maar, want het herwinbare natuurproduct biedt heel wat pluspunten.

De trendy vloer is een plezier voor je hele lichaam! De uitstekende isolerende eigenschappen van kurk laten namelijk een goede geluids- en warmte-isolatie toe. Op appartementen vormt de geluiddemper dan ook een vreugde voor je oren. Bijkomend zorgen de energie-efficiënte kenmerken en de flexibiliteit van de kurk voor een aangename en warme ondergrond. Een genot voor je voeten, en bovendien een drukverlichter voor je gewrichten! Bovendien is een kurkvloer vochtbestendig, antistatisch en goed bestand tegen aantasting door schimmels en insecten. Kurkvloeren zijn bijgevolg prima geschikt voor vochtige ruimtes zoals je badkamer of keuken.

PLAATSING EN ONDERHOUD

Kurkvloeren zijn makkelijk te plaatsen en te onderhouden. Hun antistatische kenmerken beperken stofopstapeling en hun elastische karakter voorkomt schade en vervorming ten gevolge van zware objecten. Is kurk wat voor jou? Kom de geweldige kwaliteiten van het gebruiksvriendelijke natuurproduct ontdekken en bewonderen in onze toonzaal in Sint-Pieters-Leeuw.