Tegels kiezen voor je badkamer

tegels badkamer

Wil jij van je badkamer een echte ontspanningsruimte maken? Wens je weinig tijd te besteden aan het onderhoud van de wanden en vloeren? Kies jij voor comfort en elegantie? Overweeg dan vast en zeker de troeven van keramische tegels en natuursteentegels. Deze tegels koppelen het praktische aan het esthetische. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en formaten.

Natuursteentegels

Natuursteentegels in marmer zijn erg populair in badkamers. Het grootste voordeel van natuursteentegels in badkamers is dat het onderhoud van de tegels zeer eenvoudig is, mits je de juiste onderhoudsproducten gebruikt. Voor meer informatie kan u steeds terecht bij onze blogpost over het onderhoud en de reiniging van natuursteentegels.

Keramische tegels

Zorgeloos genieten van een mooie omgeving? Eén van de meest gebruikte tegels zijn keramische tegels. Zowel geëmailleerde als volkeramische tegels zijn waterdicht en bijgevolg geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Het onderhoudsgemak van deze keramische tegels is eveneens één van de grote voordelen.

Grote tegels

Grote tegelformaten met vlakke oppervlakken komen het onderhoudsgemak ten goede. De vlakke structuur en de  beperkte hoeveelheid voegen zorgt ervoor dat minder vuil zich kan vastzetten en het oppervlak makkelijker te reinigen is. Bovendien hebben grotere tegels een optisch verruimend effect.

Niet enkel tegels, maar ook sanitair

Een praktische badkamerinrichting die overigens uitnodigt om eens lekker te ontspannen? Dat vereist niet enkel de geschikte tegelkeuze, maar ook de geschikte badkamermeubels. Bij Carromundo kan je terecht voor onderhoudsvriendelijk badkamermeubilair met een mooie prijs-kwaliteitverhouding.