Van tegel tot douche: alles voor jouw droombadkamer

badkamer

Eind vorig jaar hielpen we je al van je tegelzorgen af in een artikel over de belangrijkste aandachtpunten voor de beste keuze in badkamertegels. Maar wist je dat je bij Carromundo ook terecht kan voor kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke badkamer meubels?

Er zijn betegelingsmogelijkheden te over om je droombadkamer te verwezenlijken en zoals je weet, helpen we je met veel plezier en professionaliteit bij het maken van je keuzes. Maar wat is een badkamer (of een ruimte tout court) zonder gepast meubilair?

De meubels in je badkamer bepalen voor de helft de sfeer, stijl en uitstraling van de ruimte. Dat is belangrijk, maar lang niet alles. Er is ook een praktische kant. Omdat de ruimte in een badkamer meestal beperkt is, hou je best rekening met enkele aandachtspunten.

– Voor hoeveel personen (tegelijk) is m’n badkamer geschikt?
– Waarvoor heb ik bergruimte nodig? (handdoeken, washandjes, scheermateriaal, zeepjes…)
– En als je een raam in je badkamer hebt: waar bevindt zich dit en hoe is de lichtinval?

Maak een kleine badkamer (visueel) groot

Heb je een kleine badkamer? Ga dan voor grote rechthoekige tegels, plaats deze horizontaal en sta versteld van hoe dit de ruimte lijkt te rekken. (Plaats je ze verticaal, dan oogt de badkamer hoger.) Wat het bemeubelen betreft: ga voor een grote spiegel, deze vergroot nog eens extra (visueel) de ruimte. Nog tips? Zorg voor transparantie met glazen wanden zoals bijvoorbeeld bij je douchescherm of –cabine en maak bij de inrichting van je badkamer gebruik van planken en hangkasten zodat je vloer vrij blijft. Ons stokpaardje: benut je badkamerruimte optimaal!

Badkamermeubels – Keuze te over

Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. In onze 1700m2 grote toonzaal in Sint-Pieters-Leeuw hebben we reeds een uitgebreid assortiment aan meubilair. Vind je niet wat je zoekt of wens je meer informatie? Aarzel niet en stel je vraag aan één van onze professionele medewerkers of stuur ons een berichtje.