Tegelspecialist Carromundo op Batibouw 2016!

batibouw

Bouw- of renovatieplannen? Deze maand opent de grootste jaarlijkse beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector haar deuren weer!

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart kan je op de Batibouwbeurs duizenden exposanten terugvinden. Zo kan jij op één plaats een uitgebreid aanbod producten terugvinden, vergelijken, aanraken en beproeven. Van keukenwerkbladen en deurklinken tot vloerbekleding en tuininrichting. De exposanten zijn actief binnen verscheidene sectoren en verlenen jou graag meer advies. Ook onze medewerkers zullen aanwezig zijn!

Geniet van onze Carromundo Batibouwkrakers

Op zoek naar keramische tegels, parket, laminaat, vinyl, terrastegels of sanitair? Kom langs op onze 204 m2 grote stand en geniet van onze uitzonderlijke Carromundo Batibouwkrakers! Je vindt onze stand terug in hall 6, stand 301.

Batibouw 2016 – Praktische informatie

Dag 1 en 2 zijn voorbehouden voor professionele bezoekers, maar vanaf de derde dag zijn de deuren geopend voor het grote publiek. Van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart 2016 is iedereen van harte welkom op het grootste bouwevent van het jaar.

Locatie: Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel

Algemene openingsuren: 10u00 tot 18u30

Openingsuren dinsdag 1 en donderdag 3 maart: 10u00 tot 22u00

We verwelkomen jou graag op onze Batibouw stand!