VOOR ELK INTERIEUR DE GEPASTE WANDTEGELS

Je wilt onderhoudsvriendelijke tegels die voldoen aan bepaalde esthetische vereisten, en dit binnen een bepaald budget? Bij Carromundo kan je een gevarieerd aanbod aan wandtegels terugvinden, passend bij ieders budget en in verschillende stijlen, gaande van decoratieve mozaïektegels tot rustieke kurkwanden.

Wandtegels worden voornamelijk gebruikt in de badkamer en de keuken. Beide ruimtes stellen andere eisen aan een tegel. In een keuken worden de tegels vaak als spatwand gebruikt en moeten ze sterk, hittebestendig en hygiënisch zijn. Hiervoor gebruikt men vaak zelliges of keramische mozaïek. In een badkamer wil je een onderhoudsvriendelijke, vochtbestendige tegel. Een vaakgebruikte wandtegel is mozaïek.

Dankzij de grote verscheidenheid aan collectie en kleuren kan je met wandtegels van bij Carromundo verschillende sfeeren creëren. Pas echter op dat u geen fouten maakt wanneer u moet kiezen! Hier zijn enkele concrete voorbeelden om de juiste wandtegel te kiezen op basis van uw decoratiestijl.

INDUSTRIELE STIJL

Industrieel design is grotendeels geïnspireerd door fabrieken aan het begin van de 20e eeuw. De industriële stijl geeft een ruimte vaak een origineel tintje dankzij de keuze aan vormen en materialen. Als u voor deze stijl kiest, ga dan naar imitatiebeton. Aarzel niet om de verschillende kleuren van tegels te variëren en met kleurcontrasten te spelen.

COCOONING IN DE BADKAMER

De badkamer is een plaats waar je je goed moet voelen. Het is vaak een echt heiligdom gewijd aan welzijn. Als wandtegels ergens een prominente rol spelen, dan is dat in de badkamer. De juiste keuze wandtegel wordt dus des te belangrijker.
Onze tip: probeer eens Ardennes Gray-tegels. Deze wandtegel een zich uitstekend om te integreren in een badkamer met een warm design en geeft bovendien elke badkamer een unieke stijl geeft.

DE MAGIE VAN MUURTEGELS

U zoekt een duurzame wandtegel die gemakkelijk te onderhouden is? Dan adviseert Carromundo de installatie van wandtegels in keukens en badkamers. Afhankelijk van uw voorkeuren is het mogelijk om een ​​betegelde wandbekleding in faience, cement, terracotta of marmer te hebben. Tegels zijn tenslotte de ultieme oplossing voor plaatsen die permanent aan hitte en vochtigheid worden blootgesteld, zoals bvb. een keuken.

Wat keramische wandtegels betreft, ze zullen jou in een oogwenk verleiden dankzij de vele eigenschappen en het authentieke aspect dat het naar voren brengt. Het is niet bang voor hitte of vochtigheid, is vlekbestendig en is verkrijgbaar in vele kleuren. Keramische wandtegels hebben genoeg troeven om aan al uw verwachtingen te voldoen.

LAAT JE INSPIREREN DOOR CARROMUNDO

Je zult het al begrepen hebben: Wandtegels kunnen worden gebruikt in om het even welke kamer en om het even welke interieurstijl.  Dus waar wacht je nog op om je wandtegel te komen kiezen?

Onze medewerkers in onze showroom in Sint-Pieters-Leeuw geven u graag professioneel advies. Of vraag online een gratis offerte aan.