VINYLVLOER: LEEF VOLUIT. GENIET.

Trendy stijlen, smaakvolle vormen en een eenvoudige installatie. Carromundo heeft een vinylvloer voor iedereen. Van eenvoud tot luxe, van toegankelijk tot exclusief. Met Spirit breng je meer dan een vloer binnen in je woning. Je kiest voor gezellige warmte. Je kiest voor een statement. Je kiest voor zorgeloos genieten van je thuis. De onderhoudsvriendelijke en krasbestendige vloeren geven je de vrijheid om jezelf te zijn, in al je glorie. Dat geldt ook voor de kinderen en de hond. Voluit leven? Groot gelijk!

De vinylvloeren in tegel- of plankformaat van Carromundo kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden via verlijming of een 4-zijdig kliksysteem.

BLIJF JEZELF

Tijd die vergaat aan poetsen, is verloren tijd om leuke dingen te doen met je gezin. Daarom zijn onze vloeren kinder- en huisdierbestendig. Want een ongelukje is nu eenmaal snel gebeurd, zeker met kinderen of huisdieren in de buurt. Modderpootjes, een omgestoten glas of platgetrapte etensresten? Geen enkel probleem. Je vynilvloer is gemakkelijk te onderhouden.

Blijf jezelf, in elke kamer en elk hoekje van je huis. Je vynilvloer werkt akoestisch. De clickcomfort planken dempen, dankzij hun innovatieve geïntegreerde ondervloer, het loopgeluid met 20 decibel.

Dat is zorgeloos leven. In alle rust bovendien.

STABILITEIT TROEF

Vynil is een vloer voor zowel het warme zuiden als het koude noorden. Je vloer blijft stabiel bij temperatuurschommelingen in je ruimte. Ook in vochtige ruimtes of aan een grote raampartij met direct zonlicht kan je perfect onze gluedown of click comfort vloer plaatsen.

De innovatieve technologie en de nabehandeling van de planken garanderen steeds een vlakke vloer. Zelfs na veelvuldig opwarmen en afkoelen. Dat maakt vynil uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

100% WATERBESTENDIG

Vynilvloeren zijn 100% waterbestendig. Onwrikbaar en vormvast. Neem een zalig dampend bad zonder schrik voor plassen water op je vloer. Laat je kinderen hun sneeuwwanten rustig uittrekken in huis.

Of leg vynil zelfs in je kelder. Want ook in vochtige ruimtes voelt hij zich perfect thuis. Je vloer geeft geen krimp. Beloofd. Welkom robuuste vloer en langdurig gebruikscomfort. Ga voor stijlvol wonen of ondernemen, instant én op de lange termijn.

KLEUR BUITEN DE LIJNTJES

Beken kleur en toon je persoonlijkheid in je interieur. De kleur van je tegels of planken hertekenen je ruimte. Gebruik de kleureffecten slim en zet je interieur naar je hand.

Met een lichte kleur maak je een kleine kamer optisch groter. Donkere kleuren brengen dan weer extra gezelligheid. Ook de sfeer in je kamer staat of valt met de juiste kleurkeuze van je vloer.

Ga je voor het lichtrijke effect van een bleke vloer of durf je de intimiteit van zwarte tegels of planken aan? Door in je decoratie te contrasteren met je vloer profiteer je maximaal van je stijlkeuzen. Ben je net op zoek naar een luxueuze look? Dan vind je zeker je gading in de grijze tinten binnen de vynilcollecties bij Carromundo.

ZIE HET GROOTS

VYNIL XL maakt je grote woondromen waar. Je kiest extra volume voor extra uitstraling. De lange planken (1830 x 228 mm) maken je ruimte visueel groter en geven ze een luxueus kantje. Omdat je thuis enkel het beste verdient.

100% FTALATEN VRIJ

Gezond voor jezelf en voor het milieu. Spirit is een 100% ftalatenvrije vloer en doet zo beter dan de Europese normering. Daarmee maken we een duidelijk statement, zonder compromissen. Ftalaten zijn een chemische stof en worden vaak gebruikt bij de productie van vinylvloeren. Spirit vloeren bevatten geen schadelijke stoffen en dit werd uitvoerig getest. Niet omdat het moet, wel omdat we het belangrijk vinden. Liever het bewijs zwart op wit? Vraag een kopie van het A+ certificaat.

INSPIRATIE

Kom ideeën tanken en laat je adviseren voor jouw project door onze medewerkers in onze toonzaal in Sint-Pieters-leeuw. Of vraag online een gratis offerte maat.