NU IN ONZE TOONZALEN!:
ALLES VOOR DE BADKAMER VAN UW DROMEN  

Ben je op zoek naar een praktische badkamer die uitnodigt om eens lekker te ontspannen?

Een badkamer inrichten is niet zo voor de hand liggend. Je moet rekening houden met sanitaire voorzieningen, technische aspecten zoals de waterdichtheid van de materialen, de beschikbare ruimte enzovoort.

Een afspraak maken

“WELL-BEING” (BAD)KAMER 

De badkamer van vandaag is in niets te vergelijken met deze van pakweg 10 jaar terug. Kiezen voor renovatie of bouw van een badkamer betekent een ontdekkingsreis door hedendaags badkamersdesign.

Kom langs en laat je inspireren door tientallen demo’s met hypermoderne badkamers. Het professioneel advies bij de geschikte tegelselectie, collecties badkamermeubels, mengkranen, baden en (tech) douches krijg je er gratis bij.

Maak een afspraak

GRATIS TECHNISCH ADVIES 

Als doe-het-zelver kan je bij Carromundo om het even welk sanitair aanschaffen. Met ons technisch advies kan je direct aan de slag voor eigenhandige installatie van jouw badkamer en sanitaire accessoires.

Heb je nood aan ideeën?
Doe voor het ontwerp van uw badkamer een beroep op de expertise van onze stijladviseurs voor de keuze van de gepaste kranen, badkamermeubels, douches, ja zelfs complete badkamerinrichting.

Maak een afspraak

TIP: JE ZIET ALTIJD MEER IN ONZE TOONZALEN DAN OP ONZE WEBSITE. CU SOON!

74372792_2349244071992112_6350009267671531520_n