NATUURSTEEN: MEESTERWERK VAN DE NATUUR

Natuursteentegels kennen veelzijdige toepassingen en kunnen gebruikt worden voor de bekleding van je vloer, trappen, muur, badkamer, keukenwerkblad enzovoort. Bijkomend kan het duurzame materiaal zowel binnen als buiten gebruikt worden. Op zoek naar de geschikte soort, afmeting en afwerking? Onze vakmensen helpen je graag in jouw zoektocht naar de tegel die aansluit bij jouw smaak en portemonnee!

TALLOZE MOGELIJKHEDEN

Het tijdloze materiaal bestaat in verschillende soorten, formaten, diktes, afwerkingen en kleuren. Ruw of glad, mat of glanzend, de natuurstenen vloeren passen zowel in een luxueus modern als een stijlvol landelijk interieur. Bovendien geeft hun natuurlijke oorsprong iedere vloer een unieke uitstraling.

SOORTEN

De meest gekende soorten natuursteen zijn graniet, marmer, basalt, leisteen en kalksteen. De grote verscheidenheid aan natuursteensoorten en afwerkingsvormen laat een onbeperkte omvang aan mogelijkheden toe.

Een luxueuze marmeren vloer, een prachtig granieten werkblad, een kalkstenen handwasbak, …
Wij zorgen ervoor dat u de geschikte keuze kan maken en dat het natuurlijke materiaal jouw binnen- en buitenruimte de verlangde toegevoegde waarde geeft. Meer informatie over de verschillende soorten en hun toepassingen? Wij helpen je graag een stapje verder!

ONDERHOUD

Het onderhoud van natuursteentegels is gemakkelijk, mits je de juiste onderhoudsproducten gebruikt en de materiaalkeuze geschikt is voor de toegewezen ruimte en toepassing. Wij verlenen je hierover graag extra advies!

KIES JIJ VOOR NATUURSTEEN?

Wil jij jouw interieur of exterieur een authentieke toets geven? Sluit natuursteen perfect aan bij jouw wensen? Kom ons ruime aanbod ontdekken in onze toonzaal- en tuin! Je kan er steeds terecht voor gratis advies en meer informatie over de plaatsing. Bovenop geniet je bij bestelling van een snelle levering!

Natuursteen vloer