MOZAIEK, EEN FRAAI ACCENT IN JOUW INTERIEUR

Mozaiek tegels zijn ideaal om je interieur op te fleuren. Niet enkel is hun kleurenaanbod erg breed, ze bestaan in verschillende vormen: rond, vierkant, zeshoekig of rechthoekig. Je kan met de kleine tegels gemakkelijk je eigen patroon samenstellen.

In onze toonzaal vind je talloze mozaiek tegels in verschillende stijlen en prijsklassen. Je vindt er mozaiek tegels in keramiek, marmer, porselein, koper, roestvrij staal, kiezelsteen, kurk en glas terug. Ons grootschalige assortiment aan materialen, vormen en groottes, in combinatie met het grenzeloze kleurenaanbod laat veel ruimte voor creativiteit.
Het plaatsen dient echter erg nauwgezet te gebeuren en neemt wat meer tijd in beslag. Maar het resultaat zal dan ook geweldig zijn!

MOZAIEK TEGELS GEBRUIKEN ALS ACCENTWAND

Mozaiek past in zowel moderne als klassiekere interieurs. De kleine tegels worden voornamelijk gebruikt als accentwand in de bad-, was-, of toiletkamer of als spatwand in de keuken.
Past dit tijdloze materiaal ook bij jouw interieur? Bij Carromundo kan je kiezen uit een ruim assortiment aan materialen, vormen, groottes en kleuren.

Mosaïque