MOZAÏEK, EEN FRAAI ACCENT IN JOUW INTERIEUR

Mozaïek tegels zijn ideaal om creatief en stijlvol kleur aan je interieur te geven. Niet enkel is hun kleurenaanbod erg breed, ze bestaan in verschillende vormen: rond, vierkant, zeshoekig of rechthoekig. Zo kan je met die bijzondere, kleine tegels gemakkelijk je eigen patronen samenstellen.

Het plaatsen dient echter wel erg nauwgezet te gebeuren en neemt wat meer tijd in beslag. Maar het resultaat zal hoe dan ook indrukwekkend mooi zijn!

MOZAÏEK TEGELS OP WANDEN. STEEVAST EEN BLOEDSTOLLEND MOOI EFFECT.

Mozaïek past in zowel moderne als klassiekere interieurs. Met een attractieve symbiose van bijzondere vormen en verrassende kleuren trekken mozaïek tegels alle aandacht naar zich toe. Ze leveren een enorme toegevoegde waarde aan elke accentwand en worden, zowel door jong als oud, terug meer en meer geplaatst in bad-, was-, of toiletkamer. Als spatwand in de keuken waren mozaïektegels altijd al zeer populair. Maar vandaag kan je stilaan spreken van een echte mozaïek hype bij keukendesigners.

Past dit tijdloze materiaal ook bij jouw interieuridee? Ga dan zeker eens langs bij Carromundo kan je kiezen uit een ruim assortiment aan materialen, vormen, groottes en kleuren.

JE KAN AAN ALLES WEERSTAAN BEHALVE AAN DE VERLEIDING VAN MOZAÏEK TEGELS…

Met een enorme collectie aan mozaïek tegels in onze toonzaal in Sint-Pieters-Leeuw demonstreren we een grenzeloze creativiteit. Mozaïek tegels in keramiek, marmer, porselein, koper, roestvrij staal, kiezelsteen, kurk en glas worden gepresenteerd in een amalgaam van kleuren, vormen en formaten.

LAAT JE INSPIREREN

Kom ideeën tanken en laat je adviseren voor jouw project door onze medewerkers in onze toonzaal in Sint-Pieters-leeuw. Of vraag online een gratis offerte maat.