LAMINAAT: IJZERSTERK EN PRAKTISCH

Op zoek naar een praktische, kras- en vlekbestendige vloer? Bij ons vind je laminaatvloeren van verschillende prijsklassen, kleuren en designs terug, ideaal voor elke ruimte in jouw woning. De slijtvastheid van laminaat wordt afgestemd op het gebruik. Voorbeeld: Intensief gebruik vraagt om een hogere slijtvastheidsgraad.

TOPKWALITEIT

Laminaat is kleurvast, kras- en vlekbestendig en is mits de juiste keuze vrijwel onverslijtbaar. Je kan de vloer gemakkelijk onderhouden door er regelmatig met een stofzuiger en vochtige doek over te gaan.

KLIKLAMINAAT

Tegenwoordig kan je de meeste laminaatvloeren plaatsen aan de hand van kliksystemen. Dit maakt het erg eenvoudig voor doe-het-zelvers. Bovendien kan je ze makkelijk bovenop bestaande vloeren plaatsen.

VOOR IEDERS SMAAK EN BUDGET

Ons ruime aanbod biedt een oplossing voor ieders smaak en budget. Wil je graag een laminaatvloer met natuursteeneffecten, of geef je voorkeur aan een neutrale kleur of een parketimitatie? Kom onze ruime waaier aan stijlen en kleuren ontdekken in onze toonzaal, waar onze professionele medewerkers graag nuttige weetjes over de verschillende soorten laminaat met je delen.

Laminaat - Vloerbekleding - Sfeer