CARROMUNDO, ALTIJD UW EERSTE KEUZE VOOR KERAMISCHE TEGELS

Op zoek naar een mooie, makkelijk te onderhouden vloer?
Dan ben je bij Carromundo aan het juiste adres. Je kan er kiezen uit het grootste gamma aan keramische tegels, zowel voor binnen als voor buiten. Van hout- tot natuursteenimitaties, van groot formaat tegels tot keramische mozaïek.

TEGELS MET STERKE TROEVEN

Keramische tegels zijn erg duurzaam door hun slijtvastheid, vocht- en UV-bestendigheid. Enorme voordelen die de deur naar ongelimiteerde designmogelijkheden openen. Omdat ze zo makkelijk te plaatsen zijn, zijn deze tegels zeer gegeerd in om het even welk nieuwbouw- of renovatieproject.

Tegels in keramiek bestaan in verschillende stijlen, formaten, dikten en kleuren. Geëmailleerd of volkeramisch, beide soorten zijn waterdicht en bijgevolg ook uiterst geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Oh, en “one more thing”: de kleur van een volkeramische tegel is volledig geïmpregneerd, waardoor er geen andere kleur verschijnt bij eventuele beschadiging.

DE 2020 TREND

Keramische tegels worden voornamelijk als vloerbekleding gebruikt, maar kunnen ook als wandtegels gebruikt worden. Opmerkelijk is ook de recente designtrend waarbij, zowel in een modern als klassiek interieur, de vloertegels op de wand worden doorgetrokken.

ONZE DEUREN STAAN OPEN…

Kom gerust langs in onze toonzalen in Sint-Pieters-Leeuw. Onze adviseurs begeleiden jou naar de meest geschikte keramische tegel, afgestemd op jouw budget, smaak en toepassing die jij in gedachte hebt.

Carromundo - keramische tegels

LAAT JE INSPIREREN

60cm x 60cm – VOOR POLYVALENTE TOEPASSINGEN