UITGEBREID AANBOD VAN KERAMISCHE TEGELS

Op zoek naar een mooie, makkelijk te onderhouden vloer? Carromundo voorziet een groot gamma aan keramische tegels, zowel voor binnen als voor buiten. Van hout- tot natuursteenimitaties, van grootformaattegels tot keramische mozaïek.

Keramische tegels zijn erg sterk, slijtvast, duurzaam, vochtbestendig, verkleuren niet en zijn makkelijk in onderhoud. Door hun talloze voordelen laten ze grenzeloze speelruimte toe. Bovendien zijn ze makkelijk te plaatsen. Ons ruim assortiment biedt een oplossing voor elk budget en elke stijl.

Tegels in keramiek bestaan in verschillende stijlen, formaten, dikten en kleuren. Geëmailleerd of volkeramisch, beide soorten zijn waterdicht en bijgevolg geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Bovendien heeft de volkeramische tegel als voordeel dat hij volledig doorgekleurd is, waardoor er geen andere kleur verschijnt bij eventuele beschadiging.

Ze worden voornamelijk als vloerbekleding gebruikt, maar kunnen ook als wandtegels gebruikt worden. De tendens is trouwens dat vloertegels op de wand worden doorgetrokken.
We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte tegel, afgestemd op jouw budget, smaak en de toepassing die jij in gedachte hebt.

Carrelages en céramique