DE BETONKLINKER: EENVOUDIG, KLASSEVOL EN RUSTIEK

De klinkers zijn eenvoudig aan te leggen en doordat er verschillende legpatronen bestaan, kan je kiezen voor iets dat volledig aansluit bij jouw voortuin. Wens je wat nuancering, kan je zwart-, bruin- en grijstinten ook met elkaar combineren. Je kan de klassieker ook in je achtertuin gebruiken. Een charmant tuinpadje uit betonklinkers kan jouw tuin wat extra karakter en vorm geven.
Wil jij graag een oprit, parking of tuinpad in betonklinkers? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal. Je vindt er een uitgebreid gamma aan betonklinkers, en dit in alle maten en kleuren geschikt voor ieders budget.

GOEDKOPE OPLOSSING VOOR JE OPRIT OF PARKING

Op zoek naar een kwaliteitsvolle, goedkope oplossing voor jouw oprit? Dan kies je best voor de klassieker: de betonklinker. Betonklinkers zijn goedkoop, stevig en bovendien gemakkelijk in onderhoud. In onze toonzaal vind je ze in verschillende formaten en kleuren, die gegarandeerd aansluiten bij jouw voor- en achtertuin.

OERSTERK

Betonklinkers kunnen zware belastingen aan en zijn bijgevolg perfect geschikt voor uw parking. Borstelen en afspoelen met een tuinslang volstaat om de betontegels verzorgd te houden. Daar waar de auto komt te staan, kies je echter wel best voor een donkere kleur.

KOM KIEZEN IN ONZE SHOWROOMS

Wil jij graag een oprit, parking of tuinpad in betonklinkers? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze toonzalen in Dottenijs in Sint-Pieters-Leeuw. Je vindt er een uitgebreid gamma aan betonklinkers, en dit in alle maten en kleuren geschikt voor ieders budget.

OUTSPIRATIE

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Ontdek hoe anderen hun buitenruimte verbeterden met betonklinkers van bij Carromundo. Spaanse villa, fermette, pastoriewoning, herenhuis in de rij, strak modern… Ideeën komen bij Carromundo in vele stijlen.