Mosaïque

Mozaïek tegels

Mozaïek tegels zijn ideaal om je interieur op te fleuren. Niet enkel is hun kleurenaanbod erg breed, ze bestaan in verschillende vormen: rond, vierkant, rechthoekig...

Ontdek meer
Laminaat - Vloerbekleding - Sfeer

Laminaat

Op zoek naar een praktische, kras- en vlekbestendige vloer? Bij ons vind je laminaatvloeren van verschillende prijsklassen, kleuren en designs terug.

Ontdek meer

Keramische tegels

Op zoek naar een mooie, makkelijk te onderhouden vloer? Carromundo voorziet een groot gamma aan keramische tegels, zowel voor binnen als voor buiten.

Ontdek meer
klinkers en béton

Betonklinkers

Op zoek naar een kwaliteitsvolle, goedkope oplossing voor jouw oprit? Dan kies je best voor de klassieker: de betonklinker.

Ontdek meer
Natuursteen vloer

Natuursteen

Natuursteentegels kennen veelzijdige toepassingen en kunnen gebruikt worden voor de bekleding van je vloer, trappen, muur, badkamer, keukenwerkblad enzovoort.

Ontdek meer
Parket

Parket

Een houten vloer schept een knusse sfeer in je woning. Kies uit een brede waaier aan houtsoorten van verschillende kleuren, afwerkingen en prijscategorieën.

Ontdek meer
sanitair

Badkamers

Een praktische badkamerinrichting die uitnodigt om eens lekker te ontspannen? Dat vereist de geschikte tegelselectie, badkamermeubels en sanitair.

Ontdek meer
terras

Terras

Bij een terras zijn gezelligheid en uitstraling troef. Bij Carromundo kan je kiezen tussen natuursteen, keramische tegels of betonklinkers.

Ontdek meer
Sol en vinyle

Vinyl

Op zoek naar een kwalitatieve, budgetvriendelijke en bovendien eenvoudig te installeren vloer waar je jaren plezier aan beleeft? Kies dan voor een vinylvloer.

Ontdek meer
Keramaische Wandtegel - Sfeer

Wandtegels

Je wilt onderhoudsvriendelijke tegels die voldoen aan bepaalde esthetische vereisten, en dit binnen een bepaald budget? Ontdek dan onze wandtegels.

Ontdek meer